Home > coretan, gambar > balik kampung..

balik kampung..

salam..aahh..dah sampai kl..minggu lepas kami satu family balik ke terengganu.. Bukan pe, de sowang anak sedara lahir bulan 12 hari tu, tapi sampai skang, lum lagi tgk..so, hari jummat we all cuti, pagi tuh bertolak dari gombak. Memang besh la, sebab keta x banyak..so, kami ikut karak, lpt, then kuar ikut jabor..Best lalu jalan ni..sbb xde trafic light, jalan straight jer.. Sampai kampung, rehat2, dapat la tgk muka anak sedara..tapi, gambar xde la.. Gambar lain de la..haha..so, my baby, annur pun dah masuk 8 bulan..yang kelakar, sejak tumbuh gigi sebatang ni, banyak tul cakap..tapi satu patah pun xfaham..hahahaa..pas2 adik ipar pakaikan annur tudung..alahai..nampak pipi jer lebih..HAHHAhahhaa..ni gambar annur..
annur pun pasrah jer masa org pakaikan die tudung.. Yang bagusnye, xde plak die nk buang2 tudung kt kepala die tu..banyak lagi gambar, tapi bagi tgk sket2 jer la..ni de beberapa lagi..annur comey..nampak tu pipi annur..

Categories: coretan, gambar
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: