Home > coretan, kerjaya, kewangan > naik gaji

naik gaji

Salam. ehem..ehem..tima kasih kepada semua yang mengunjungi blog yang tak seberapa nih..sibuk sikit la hari ni..banyak keje nak dibuat..sambil menyelam minum air nih..sambil keje, sambil buat blog..iskh..iskh..pe nak jadik ni..
Kerja kt UPM pun dah habis.. Banyak dapat ayam..lau ikutkan hati nak jer aku pos2kan ayam tu kat family di kampung, tapi apakan daya..mesti berulat dulu baru sampai.. tak leh le gitu kan.. So, berakhir satu episod keje di tempat orang.. Banyak bende berlaku. Tak pe la, semua itu ujian & cabaran dari Allah.
This morning, de meeting dengan bos..Berita baik katanya..Berita baik tu, die kate bos besar nak naikkan gaji..ye ke????? syok nih..Alhamdulillah di sebalik kegawatan ekonomi, Allah masih menolong hambaNya yang kerdil ini. Tapi not very sure bila, tapi berita tu dah cukup mengembirakan hati ni.. Terima kasih Ya Allah..atas kurniaan rezeki Mu..thanks to my bos also..Kepada suamiku, terima kasih kerana bersam-sama menyokong keputusan yang kita ambil…Alhamdulillah, TQ Allah..

Categories: coretan, kerjaya, kewangan
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: