Home > blogger > tag from hany…

tag from hany…

Salam. pagi tadi bukak blog sorang member nih.. tup2 nampak tag die.. skali bile tgk..de plak die tag kan nama kite..huhu.. xpela..layan jer…

  1. Bekas kekasih saya adalah

    xde bekas2 la…yg 1st dh jadik suami sayer…
  2. Saya sedang mendengar

    tul2 sedang xde..tapi baru pas dgr satu lagu dikir barat kt thr..kt kedai makan…
  3. Mungkin saya patut

    tukar hp saya yg selalu bengong..asyik2 nk restart..cm pc lak..hp yg pkai xsampai setahun nih..huhu..
  4. Saya suka beli

    barangan utk baby kecil saya yg sorang tu.. asyik kuar..asyik nmpak barang die jer…cian abah die..
  5. Sahabat-sahabat baik

    sesape yg penah kawan dgn saya & yg xpenah betray saye…
  6. Saya tak faham

    nape bbdak yang practikal xnak amek peluang sebaiknya…
  7. Saya kehilangan

    radio, lcd dalam kete dek kerana orang yg xde hati perut..cian kete saya…xpe..xpe.. (biarpun dah lama..tpi masih segar dlm ingatan..)
  8. Ramai yang berkata

    baby saya comey macam saye…(hahahHHAhhhaa…)
  9. Makna nama

    xtau la..lau hafiz=penjaga (nama suami saya)..lau siti nurafiza…pandai2 la sendiri…
  10. Cinta itu adalah

    anugerah Ilahi.. xsalah bercinta, salah apabila menyalahgunakan cinta…
  11. Di suatu tempat

    ada pemandangan yang sangat cantik, dgn bunga2 yg berguguran..de saya bersama org2 yg tercinta…
  12. Saya akan

    join the collegue utk penerangan RO system utk bbdk practikal….
  13. Ayat SELAMANYA membawa maksud

    Allah yang satu…Kekal selamanya…

    Tiba2 teringat lagu Faizal Tahir..sampai syurga

    Kekal tuk selamanya biar sampai syurga…lallalala…….
  14. Telefon bimbit saya

    K660i..warna hijau putih…cam apple…tapi igt nak tukar..nak beli yg lebih kurang, sbb de video call..lh call kg dgn video…
  15. Bila saya terjaga dari tidur

    Alhamdulillah..masih bernafas aku nih..nampak plak baby kecil tu senyum2 di sebelah abah die yg tidur…..indah hidup rasenye..alhamdulillah…
  16. Saya paling meluat apabila orang

    mencuri kesenangan daripada dari kesusahan orang lain (bukan bijak ambil peluang, tapi mcuri kesempatan dgn cara jahat…kena la berusaha utk bjaya…
  17. Pesta/parti adalah

    Pesta Pulau Pinang..hahhaaa..
  18. Haiwan yang paling comel yang saya pernah temui ialah

    kumbang yang bermuka orang.. (comel ke menakutkan??)
  19. Peringkat umur yang paling menyeronokkan saya ialah

    Mase kecik2 besh kot..sebab lh main banyak2.. tapi semua peringkat umur ade ke’best’an sendiri..
  20. Hari ini

    Kena keje selepas berehat di hujung minggu…
  21. Malam ini saya akan

    tak sure lagi…
  22. Esok pula saya akan

    Kalau dipanjangkan umur, saya akan menjalankan tanggungjawab saya sebagai seorang Muslimah, seorang isteri, seorang ibu, seorang anak, seorang kakak, seorang adik dan seorang pekerja….
  23. Ketika anda lihat wajah anda di hadapan cermin pagi ini..Alhamdulillah..tapi kena cepat..sebab dah lambat nak masuk opis nih….
  24. Pusat membeli-belah atau arked permainan paling best ialah

    sogo kot..tah la..mana2 yg dapat barang murah & berpatutan….
  25. Makanan Barat atau Jepun

    Tgk criter cam besh makanan Jepun..tapi takut xleh terima..mase kt korea pun.telan sebab tpaksa…
  26. Bilik yang terang atau gelap

    tengah2..xdela gelap, xde la cerah.. tpi lau nak tido tu..mane2 pun boleh…
  27. Makanan segera adalah menggemukkan

    mmg…tapi nak wt cmner..dah suker…
  28. Ayat terakhir yang anda katakan pada seseorang?

    naper ek?.. (menyoalkan nape harga rumah makin naik plak skang…

Jom sambung..hehe..sorila..saya xde keje nih..so, org kt bawah lau xde keje..lh la…

  1. encik hafiz
  2. azman
  3. miey

Ok..nak sambung keje….

Categories: blogger
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: