Home > hiburan > kisah dulu-dulu..

kisah dulu-dulu..

Salam. selamat hari jumaat. Tadi baru je lepas beri komen ttg student yang praktikal di ofis ni.. de la lecturer mereka yang dtg.. so, de mase terluang nih.. tiba2 teringat sangat psal criter dulu-dulu mase kecik… kowang masih ingat lagi? en3 ni cuma mahu menulis benda santai nih.. jom kite imbas kembali…

kat atas tu citer pasal bola tampar, maero attack..camnih kot eja.. bukan team bola tampar saya ye…suker sgt.. siap berangan nak jadi plakon utama, tapi xleh le kan.. penuh dgn aksi-aksi menampar bola.. pusing la.. mcm2 la.. somaso berpusing.. hahaaa.. yg best tgk kesungguhan dorang ni main bola tampar tu… citer ni xleh tayang semula ke?ke tape citer nih pun dah rosak?
nih criter suria perkasa hitam.. igt sangat, dulu pas habis kelas jer.. berlumba-lumba kayuh basikal, sbb takut tak sempat nk tgk criter nih.. hero die tomey jer… pe criter plakon tu ye…


Justify Full

nih plak yang seangkatan dgnnya.. gaban.. wakaka..wakaka..gaban.. cmne tah lagu die..hahaha.. criter nih de pas jer suria perkasa hitam.. tapi igt lagi cara tangan die pusing2 mase nak jadik gaban.. (sama la dgn suria perkasa hitam tu..adik-beradik kot dorang nih..)..
kiri atas nih: nih pulak criter kete boleh bawak sendiri, siap boleh cakap2 dgn tuan die.. pelik sungguh.. tapi citer pelik ni le yg saya suke.. dulu siap berangan lagi nak kete macam knight rider nih.. haha..
oh ye.. si david hasselhoff (hero knight rider nih..) pun dah jadik juri dalam america got talent.. (tul ke cmnih?)

kanan atas: yang tu citer airwolf.. criter helikopter yang de dlm gua.. mcbar gak tgk citer nih.. siap lh tembak2 lagi.. apa, adakah heli yang cm2 sebenarnye?

kanan sekali: Saved by the Bell.. drama omputih psal student kat kolej kot.. tak ingat sangat dah.. hari citer nih weekend kot.. suke gak tgk citer nih.. dulu suke dgn watak zachary.. konon hero la.. dgr kate de yang nak temukan watak dulu nih dalam citer ini (nak wat balik kononnye..), tapi xtau tul ke tidak…

ni gambar citer kartun care bears.. suke citer nih sbb comey..hahahaa.. nama pun pompuan kan… bile de musuh nak diperangi jer.. mesti kuar kt perut bear tu.. lau bintang kt perut, bintang la kuar..hahaaa..comey tul..
and last but not least, citer kartun jem.. yg ni pun suke gak.. jem nih pakai subang bintang.. bile nak tukar picit subang tu, jadik org lain.. tpi pelik gak..muke sama jer.. nape org xleh detect die, xtau la..hahaaa..layan..

Tu la dia kawan2..citer dulu-dulu yang saya minat.. byk lagi sbenarnye, tapi xlarat dah nak tulis.. kan best lau ingat dulu-dulu kan.. citer skng ok gak, tapi susah nak melekat kt kepala.. banyak sgt nak fikir kot.. kawan2 de citer kegemaran dulu2? pe kata kita kongi bersama…

okey, setakat ini dulu.. insyaAllah jumpa lagi…

Categories: hiburan
  1. sabrina
    December 12, 2010 at 9:15 pm

    samala kita.. hehehehe… layan cerita yang sama.. api ada satu yang tertinggal… cerita kartun pkul 7.30 pagi.. hari sabtu.. “My Little Pony and Friends”

  2. sitinafsiah
    July 15, 2011 at 3:26 pm

    hehehheeh apa yg awak citer tu semua sudah berlalu…just menjd kenangan aja kan….semoga kenangan lama segar dlm ingattan sampai bila2….

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: