Home > blogger > di tag lagi, dapat award lagi…

di tag lagi, dapat award lagi…

Salam semua. mmg rutin saya untuk bukak blog setiap hari. Dan jadi rutin jugak utk lawat blog2 kkwan yang de update. Jadi saya pun masukla ke blog kawan nih.. bila dah baca2, rupa2nya saya telah di’tag’ & diberi award.. ni award nye..

Cara2nya:

  1. Link/ceritakan kembali siapa yang beri award ini kepada anda:
    saya dapat dari pepijatkaku. saya kenal pun dari blog je..(jadi blogging ni boleh wat kite kenal lebih ramai orang..setujukah anda..?). xleh crita byk pasal pepijatkaku ni.. yang saya tau die seorang pelajar,lau xsilap bidang perubatan. (tul ke nih pepijatkaku?hehe..maaf lau salah..btulkan saya ye..)
  2. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya.. (anda ditag)…
    pe nak cakap ye..
    1) anak ke4 kepada En Mohd Radzi bin Bakar & Pn Fatimah Bt Ahmad
    2) isteri kepada En Ahmad Hafiz bin Mohd, mama kepada Annur Syazwani
    3) bekas pelajar Biotech UPM, & sekarang pekerja Stellagen Sdn Bhd – juga syarikat swasta dalam bidang biotech (alhamdulillah…)
    4) Bekas pelajar SKPP, Pulau Pinang (89-94), STF (95-99), KMM (00-02)
    5) Sejak selepas darjah 6, mula berjauhan dgn family, sbb blaja luar negeri..keje pun luar negeri.. (luar negeri je..bukan luar negara..)
    6) Dari dulu suka main badminton, bola jaring, bola baling.. tapi skang dah xmain..
    7) De hati nak pandu kete F1.. dalam mimpi la…
    8) Seorang peminat pasukan MU
    9) Suka blog di waktu terluang.. blogging nih pun en suami yang kenal/ajarkan..
    10) Sensitif gak, tapi pada org tertentu jer.. lau marah, mgkin leh nangis kot..
  3. Anda perlu memilih 6 penerima award seterusnya dan nyatakan nama mereka di blog anda…
    Habis juga akhirnya.. saper yek yang nak dibagi nih.. fikir..fikir.. ok, this thing goes to:
    1) MamaD
    2) honey bunny
    3) miey zaihana
    4) kak ida
    5) damia
    6) azman yang jiwang.. jgn marah ek..

so, sila-sila lah rajinkan diri jawab nih..pas2 leh copy paste award tu ye…

Categories: blogger
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: