Home > coretan > idea ku kekeringan…

idea ku kekeringan…

Salam, selamat hari jumaat. Walaupun, dah petang ni.. Sekarang ni, quite bizi la.. dengan urusan pejabat. Pas2 bizi plak nak ubah2 rupe blog ku yang tah pape nih.. Dah lama nak cari frame kat ring dekat buku.. Last, cuma jumpe yang ni.. Nih pun penat mengedit..haha.. Tapi, idea tak dtang-datang untuk upload blog.. Jadi, ini ajela yang dapat saya coretkan.. hahaa.. selamat berhujung minggu..

I need a break, but doesn’t know when….

Ha, untuk kengkawan saya, yang de berita gembira, tahniah saya ucapkan.. moga kalian semua berbahagia menempuh alam baru, & sentiasa lah bersedia atas apa jua cabaran yang mendatang..

Sehingga berjumpa lagi.. InsyaAllah.. babai..

mote: tak de ye hari ni.. tak larat nak fikir…

Categories: coretan
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: