Home > iklan > i want to let go…

i want to let go…

Salam. apa khabar hari ni? lama tak nulis sini kan… sibuk sungguh.. hahahaaa…konon la.. ha, saje je ni, nak buat iklan free kat sini.. kepada sesaper yang ada nak beli mesin basuh pakaian yang second, boleh la contact saya ye.. bukan pe, mesin basuh ni, cantik lagi.. baru nak dekat dua tahun pakai. nak let go sebab rasa nak undur selangkah ke belakang.. (leh ke??).. niat di hati nak beli mesin basuh semi-auto.. bukan pe, disebabkan kemalasan yang melampau, kadang2 tu nak basuh sikit2 jer..jadi bila guna mesin auto ni, membazir pulak rasenye…

ni gambar mesin basuh tu…
spesifikasi: fully-auto Panasonic 6.0kg
keadaan: masih baik, malah belum ada kecatatan, baru 2 tahun penggunaan, lebih kurang 2 kali seminggu
lokasi: sekitar gombak (leh amek sendiri..)
harga: RM 500.00 (boleh nego lagi..)

kanan: keadaan di dalam mesin basuh
kiri: gambar atas, Panasonic 6.0kg

Ni buat tanpa pengetahuan suami ni, walau pun suami pun setuju nak jual..hahhaaa.. jadi sesape yang berminat, boleh la hubungi saya ye.. harga leh runding lagi..

Sekian dulu, iklan percuma di sini.. sehingga berjumpa lagi.. InsyaAllah… babai…

Categories: iklan
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: