Home > blogger > beautiful baby search contest…

beautiful baby search contest…

Salam.. kali ni try nak masuk contest la pulak.. hihi..saje jer mhabiskan masa.. ni contest dari mea myra blog.. kalau nak join, lh le jugak ye.. marilah kita meriahkan pertandingan…

nama baby yang nak masuk contest ni annur syazwani binti ahmad hafiz.. nama ni abah die yang bagi.. annur tu, datang ilham masa tunggu mama annur kat hospital.. syazwani, sebab amek nama mama die di kampung.. (mama die de 2 nama..).. annur lahir 1 julai 2008.. maknanya sehingga en3 ini ditulis annur berusia 1 tahun 1 bulan 26 hari.. hahaa..

annur dah pandai berjalan sekarang nih… nape mama annur nak masuk contest ni ek..? saje jer.. di samping tambah kenalan, dapat juger paparkan muka annur.. hihiii.. leh tak gitu…? saje ngisi masa lapang sebenarnya.. ikutkan hati nak masukkan banyak gambar.. tapi xpela.. sebab tuan penganjur kata 2 jer.. huhuuu.. cian abah annur.. sabar ye.. ni gambar annur..

mase gambar ni diambil masa annur umur 7 bulan, masa nih kt kampung abah.. mok aina annur yang pakaikan tudung.. suker gambar nih sbb pipi annur tersembul kuar.. rasa nak picit2 jer.. annur rilek jer masa pakaikan die tudung. hikhik.. tarikh gambar ni 28/02/2009.

ni gambar annur dengan mama.. masa ni kat depan opis mama, tgh hujan.. sebab tu annur pakai cam red riding hood.. cian anak mama baru bangun tido, kena plak ikut mama ke opis jap.. haha.. masa ni umur 6 bulan.. suker sangat senyum.. sekarang pun… tarikh gambar diambil 03/01/2009

oh ye, sedikit info pasal pertandingan nih…
syarat contest:

  1. jadik follower mommy_zara
  2. sila add banner di atas pada sidebar
  3. buat special entry utk contest ni dan sertakan satu pic baby dan satu pic baby bersama mommy/daddy. k2-2 gambar diambil markah.
  4. nyatakan nama baby dan umurnya
  5. nyatakan bila gambar diambil
  6. link ke blog mommy zara.sila tinggalkan comment bila dah siap entry…
baby perlu berusia : newborn – 3 tahun…
contest period: 11 ogos 2009 – 31 ogos 2009… jom join kite.. heheeee…

Categories: blogger
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: