Home > blogger > cute sleeping baby contest…

cute sleeping baby contest…

Salam… wah.. lagi mau join contest.. hihiiiii.. kali ni adalah anjuran baiti a.k.a Love My New Life.. tadi jalan2 ke blog member.. terjumpa.. so, saya nak join.. bukan la perasan anak comel pun.. (tapi anak saya mmg comel..hihiii..), just nak memeriahkan la.. ne la tau kot2 nnt saya pulak yang wat contest…????
Apakah contestnye? ni die…

“SLEEPING BABY CONTEST”
bermula 3 September 2009 hingga 18 September 2009

Ni pulak syarat penyertaan dari baiti…
Syarat penyertaan :
1. Penyertaan terbuka kepada semua para2 ibu n blogger..
– daku memang mama n blogger.. kah..?
2. Perlu lah menjadi FOLLOWER Love My New Life
– sudah jadik…
dan add my link nie di bloglist anda
– juga sudah ade…
3. Buat entry contest bersertakan 1 gambar ur baby anda yang sedang tidor
yang paling cute,chomel sekali…
– ni nak wat ni.. ni gambar my baby tgh tido…gambar ni masa umur annur 3 bulan.. mase ni tengah tido petang.. walaupun rambut annur pernah cukur habis, kejap je dah naik semula.. annur tengah mengaji agaknye time nih.. tak pun tgh bertaranum.. mari… bertaranum…ya.. rab.. sebab tu saya suker sangat gamabr nih.. walaupun muka annur dah berubah (sket la..), tapi gambar ni tetap comey… ewah…

4. Terhad untuk satu penyertaan sahaja (kang rabun juri nk pilih pemenang..huhuhu)
dan umur bayi ketika itu hendakla dalam
lingkungan usia 3 – 12 bulan
– memang 1 jer.. 3 bulan..ok..

5. Perlu disertakan dengan NAMA BABY, BIRTH DATE, PLACE OF BIRTH & NAMA IBU
Nama baby: Annur Syazwani binti Ahmad Hafiz (nama abah die dah de..)
Birth date: 01072008 (skg dah 1 tahun 2 bulan)
POB: Hospital Seberang Jaya, Pulau Pinang
Nama ibu: Siti Nurafiza binti Mohd Radzi (nama wan die pun ade…)

6. Kemudian add banner contest kat side bar beserta ngan link contest nyer skali
– dah buat
7. Nyatakan skali aper yang special tentang blog Love My New Life
– xde la kenal tuan punya blog ni sangat.. tapi saya suka, sebab tuan punya blog adalah seorang mama dan juga blogger.. sama macam saya.. lagi satu tajuk blognye ada perkataan sama dengan blog saya.. life.. boleh x..?haha..

8. Sila tinggal kan link penyertaan anda di comment yerk..
– baiklah.. saya dah tinggalkan…

Categories: blogger
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: